RoBoat

Stable. Durable. Recyclable

Dinghy je dobro sestavljen, zelo lahek in enostaven za uporabo čoln za ribolov ali jadranje na mirnih vodah ali jezerih.

Dinghy je mogoče naročiti z dvema različnima vrstami trupa, enoplastnim ali dvoplastnim. Na voljo je na voljo tudi široka paleta barv, ki jih lahko izberete. kot so zelena, rdeča, modra, granitna ali imitacija lesa. Dolžina čolna je 242 cm, širok 130 cm, globok 45 cm in težak le 35 kg, zaradi česar je idealen za vikend izlete na jezero ali ribolov izletov.

Spuščanje čolna na vodo še nikoli ni bilo lažji zaradi kolesa na spodnji strani čolna.

 

Tehnični podatki

Na voljo v naslednjih standardnih barvah:

RoBoat DINGHY

Standardno je opremljen s ploščo iz nerjavečega jekla za montažo motorja in z držali za vesla. Ta
model je na voljo v granitno sivi barvi, ki mu daje sodoben brezčasen videz.

RoBoat FISHING

FISHING različica čolna je izdelana za ustreza vsem potrebam ribiča. Na voljo je z dvema vsestranskima nosilcema, na katerih lahko pritrdite držala za palice, ribiška iskala, držalo za telefon ali večnamensko držalo. Standardna oprema vključuje tudi ploščo iz jedkanega jekla za motor in veslo za držala za vesla in motorje. RoBoat Fishing je na voljo v temno zeleni barvi.

RoBoat NATURE

Standardna verzija RoBoat prihaja v zelo lepi imitaciji lesa, ki je videti odlično na jezeru. Standardna oprema vključuje držala za vesla. Standard različica je idealna za sproščeno vožnjo po jezerih.