Skip to content

Delsyk Design

Nifty 440

Nifty v angleščini pomeni hiter in pameten.

Nifty pomeni družino kajakov od 3,85 do 4,4 metra, zato je idealno prilagojen vašim potrebam in območjem. Delsyk Design Nifty – veliki met svetovno priznanega oblikovalca Mika Neckarja, novi Delsyk Nifty 440 prostoren turni kajak v polni opremi, izdelan v Evropi, za vaše vsakodnevne dogodivščine in velika potovanja.

Tehnični podatki

Širina: 62 cm

Dolžina: 440 cm

Cockpit: 95 x 45 cm

Teža: 27 kg

Prostor za shranjevanje: 82 L

Standardne barve

Nifty 440 je turistični kajak za velike in težke kajakaše ali tiste, ki želijo imeti v kajaku več prostora. Nifty 440 je popolnoma opremljen in ponuja prostor za noge za veslače do 2 metra.

Za veslače začetnike je kajak Nifty 440 primeren zaradi visoke začetne stabilnosti.

Zaradi tanke oblike okvirja z več zavoji in Mikove domiselne “Dyamond Shape” v podvodnem trupu z izrazitim skokom kobilice je kajak Delsyk Nifty 440 zelo hiter in hkrati varen. Ne glede na to, ali gre za reko, jezera ali daljše ture ob zaščiteni obali, Delsyk Nifty 440 z vami obvlada vse situacije.

Zaradi ergonomskega sedeža, nastavljivega kota in višine sedeža in naslona, dveh vodotesnih predalov za shranjevanje in številnih možnosti pritrditve na palubo je Delsyk Nifty 440 idealen spremljevalec, od majhnega vsakodnevnega pobega po službi do daljšega potovanja s prtljago.

Delsyk Nifty 440, ki je izdelan iz izjemno trpežnega polietilena z dolgo življenjsko dobo, zagotavlja dolgoletne užitke pri veslanju tudi v težkih razmerah na rekah in jezerih. Širina 63 cm zagotavlja tako začetnikom kot naprednim veslačem visoko stabilnost konic in hitro veslanje. Preskok kobilice z ostro odrezanim lokom in hidrodinamično popolno krmo zagotavlja odlično ravno vožnjo vesla Delsyk Nifty 440, hkrati pa ohranja visoko okretnost s sidranjem in izrezovanjem, tudi na majhnih rekah.

Prostoren kokpit z oblazinjenimi oprijemali za stegna zagotavlja varno držanje v čolnu Delsyk Nifty 440 in odličen prenos moči. Krmilo in stopalke lahko med sedenjem v čolnu popolnoma prilagodite veslaču. Vstopanje in izstopanje je zaradi velike lopute zelo enostavno.

Zaradi vodotesnih pregrad z veliko prostora za shranjevanje pred in za kokpitom je čoln Delsyk Nifty 440 nepotopljiv, kar potrjuje certifikat, neodvisnega, priznanega in uradno imenovanega strokovnjaka, za območja plovbe po celinskih in obalnih vodah s testi, opravljenimi v realnih pogojih.

Obodne reševalne vrvi, gumijaste vrvi na krovu in mreže na krovu dopolnjujejo vsestransko popolne lastnosti jadrnice Delsyk Nifty 440.

Kajak po ugodni ceni in v celoti opremljen, vključno z izvlečnim krmilom. Ker gre za evropski izdelek, izdelan na Češkem, je zagotovljena tudi garancija in dobava rezervnih delov.

Barve: Rdeča / rumena / mango / limona / siva (posebna barva 2021)

Dolžina: 4,4 m, Širina: 0,62 m, Teža: 27 kg, Nosilnost: 160 kg, Prostor za shranjevanje spredaj: 45 l, Prostor za shranjevanje na krmi: 82 l, Notranjost kokpita: 95 x 45 cm, Odprtina za shranjevanje spredaj: 25 cm, Odprtina za shranjevanje na krmi: 40 x 26 cm, Nepotopljiv tudi poln, zaradi pregradnega prostora za shranjevanje na premcu in krmi, Krmilo.