Skip to content

Delsyk Design

TUKTU

Izraz Tuktu izvira iz litovščine in pomeni: Dare.

Tuktu, rekreativni kajak svetovno priznanega oblikovalca Mikea Neckarja, Delsyk Tuktu, je kompakten rekreativni kajak, ki je popolnoma opremljen in narejen v Evropi, za sproščeno doživljanje rekreativnega sveta vode.

Tuktu je popolnoma opremljen in ponuja prostor za noge veslačev do 1,9 metra in teže 120 kilogramov. Zaradi visoke začetne stabilnosti in idealnega razmerja med dolžino in širino je Tuktu primeren za vsakogar in od zobate vode do lahke bele vode.

Tehnični podatki

Širina: 68 cm

Dolžina: 315 cm

Cockpit: 112 x 56 cm

Teža: 19 kg

Prostor za shranjevanje: 75 L

Standardna barva

Delsyk Tuktu je zaradi udobne oblike okvirja, ki je večkrat upognjen in ima obliko “Dyamond Shape”, in zmernega skoka kobilice zelo stabilen in varen, velika sedežna klop pa daje občutek prostora. Ne glede na to, ali gre za reko, jezera ali vikend izlete ob obali, Delsyk Tuktu omogoča sproščeno varno uživanje, bodisi za opazovanje in fotografiranje divjih živali, ribolov ali preprosto sprostitev. Zaradi ergonomskega in udobnega sedeža, nastavljivega kota in višine sedeža in naslona, vodotesnega prostora za shranjevanje in številnih možnosti pritrditve na palubo je Delsyk Tuktu idealen spremljevalec. Nizka teža in kompaktna velikost Tuktuja sta zelo priročni za številne načine uporabe. Velika klop za sedenje omogoča, da s seboj vzamete tudi pse do srednje velikosti. Delsyk Tuktu je izdelan iz izjemno čvrstega in vzdržljivega polietilena ter zagotavlja dolgoletno uživanje v veslanju tudi v težkih razmerah na rekah, jezerih in celo na pokriti obali. Varnost in nepotopljivost vesla Delsyk Tuktu potrjuje certifikat neodvisnega, priznanega in uradno imenovanega strokovnjaka za celinska in obalna območja plovbe s testi, opravljenimi v realnih razmerah.

Širina 68 cm zagotavlja izjemno visoko stabilnost pri prevračanju. Ker gre za evropski izdelek, izdelan na Češkem, je zagotovljena garancija in dobava rezervnih delov.