Skip to content

Delsyk Design

Nifty 430

Nifty v angleščini pomeni hiter in pameten.

Nifty pomeni družino kajakov od 3,85 do 4,4 metra in se zato idealno prilagaja vašim potrebam in okrožjem. Delsyk Design Nifty – veliki met svetovno znanega oblikovalca Mika Neckarja, novi Delsyk Nifty 430 kompaktni igralni, turni in morski kajak v polni opremi, Made in Europe, za vaše vsakodnevne dogodivščine in veliko potovanje.

Tehnični podatki

Širina: 63 cm

Dolžina: 430 cm

Cockpit: 86 x 41 cm

Teža: 26 kg

Prostor za shranjevanje: 40 L

Standardne barve

Nifty 430 je kajak z najboljšimi lastnostmi za deskanje in igranje v družini Nifty, ki je popolnoma opremljen in ponuja prostor za noge veslačev do 1,9 metra in teže do 120 kg.

Za morske kajakaše začetnike je Nifty 430 primeren zaradi visoke začetne stabilnosti in dobrodušnih lastnosti veslanja, pri čemer ne zanemarja igrivega upravljanja v surfu in veslanja v valovih.

Zaradi tanke večpogibne oblike okvirja z izrazitim skokom kobilice je kajak Delsyk Nifty 430 zelo hiter in hkrati varen. Ne glede na to, ali gre za reko, jezera ali daljše ture po zaščiteni obali, Delsyk Nifty 430 z vami obvlada vsako situacijo. Tudi dolga potovanja po Donavi ali divje surfanje na zahodni obali Kanade v bližini otoka Vancouver na dolgem pacifiškem valu ste z modelom Nifty 430 že obvladali.

Ergonomski, v naklonu sedeža in naslonjala ter višini naslonjala nastavljiv in udoben sedež, dva vodotesna predala za shranjevanje in številne možnosti pritrditve na palubo naredijo Delsyk Nifty 430 idealnega sopotnika, za vašo individualno pustolovščino, od majhnega vsakodnevnega pobega po službi do daljše kajakaške ekspedicije.

Kajak Delsyk Nifty 430 je izdelan iz izjemno trpežnega polietilena z dolgo življenjsko dobo in zagotavlja dolgoletne užitke pri veslanju tudi v težkih razmerah na rekah in jezerih. Širina 63 cm zagotavlja tako začetnikom kot naprednim veslačem visoko stabilnost pri prevračanju in hitro vožnjo. Skok kobilice z ostro odrezanim lokom in hidrodinamično popolno krmo zagotavlja odlično ravno vožnjo vesla Delsyk Nifty 430, hkrati pa ohranja visoko okretnost s sidranjem in izrezovanjem, tudi na majhnih rekah.

Prostoren kokpit z oblazinjenimi oprijemali za stegna zagotavlja varno držanje v čolnu Delsyk Nifty 430 in odličen prenos moči. Krmilo in stopalke lahko med sedenjem v čolnu popolnoma prilagodite veslaču. Vstopanje in izstopanje iz čolna je zaradi velike lopute zelo enostavno.

Zaradi vodotesnih pregrad z veliko prostora za shranjevanje pred in za kokpitom je čoln Delsyk Nifty 430 nepotopljiv. To je potrdil neodvisen, priznan in uradno imenovan strokovnjak za celinska in obalna območja s testom, opravljenim v realnih razmerah.

Obodne reševalne vrvi, gumijaste vrvi na krovu in mreže na krovu dopolnjujejo vsestransko odlične lastnosti plovila Delsyk Nifty 430.

Kajak po ugodni ceni in s popolno opremo, vključno z izvlečnim krmilom. Ker gre za evropski izdelek, izdelan na Češkem, sta zagotovljeni tudi garancija in dobava rezervnih delov.