Skip to content

Delsyk Design

Nifty 385

Nifty v angleščini pomeni hiter in pameten.

Nifty pomeni družino kajakov od 3,85 do 4,4 metra, zato je idealno prilagojen vašim potrebam in območjem. Delsyk Design Nifty – veliki met svetovno znanega oblikovalca Mika Neckarja, novi Delsyk Nifty 385 je kompakten turni kajak v polni opremi, izdelan v Evropi, za vaše vsakodnevne dogodivščine in veliko potovanje.

Tehnični podatki

Širina: 65 cm

Dolžina: 385 cm

Cockpit: 86 x 41 cm

Teža: 23 kg

Prostor za shranjevanje: 78 L

Standardne barve

Nifty 385 je “križanec” družine Nifty, ki se odlično znajde na manjših rekah, vse do obalnih območij Baltskega in Sredozemskega morja, in je popolnoma opremljen. Nifty 385 ponuja prostor za noge veslačev do 1,9 metra in težo veslača do 120 kg.

Za veslače začetnike je Nifty 385 primeren zaradi visoke začetne stabilnosti.

Zaradi vitke večpogibne oblike okvirja z izrazitim skokom kobilice je veslo Delsyk Nifty 385 zelo hitro in hkrati varno. Ne glede na to, ali gre za reko, jezera ali daljše ture ob zaščiteni obali, Delsyk Nifty 385 z vami obvlada vsako situacijo.

Zaradi ergonomskega sedeža, nastavljivega kota in višine sedeža in naslona, dveh vodotesnih predalov za shranjevanje in številnih možnosti pritrditve na palubo je Delsyk Nifty 385 idealen sopotnik, od majhnega vsakodnevnega pobega po službi do daljšega potovanja s prtljago.

Delsyk Nifty 385, izdelan iz izjemno trpežnega in dolgotrajnega polietilena, zagotavlja dolgoletne užitke pri veslanju tudi v težkih razmerah na rekah in jezerih. Širina 65 cm nudi tako začetnikom kot naprednim veslačem visoko stabilnost pri prevračanju in živahno plovbo. Preskok kobilice z ostro odrezanim lokom in hidrodinamično popolno krmo zagotavlja odlično ravno vožnjo vesla Delsyk Nifty 385 ob hkratni visoki okretnosti s sidranjem in izrezovanjem, tudi na majhnih rekah.

Prostoren kokpit z oblazinjenimi oprijemali za stegna zagotavlja varno držanje jadrnice Delsyk Nifty 385 in odličen prenos moči. Krmilo in stopalke lahko med sedenjem v čolnu popolnoma prilagodite veslaču. Vstopanje in izstopanje je zaradi velike lopute zelo enostavno.

Zaradi vodotesnih pregrad z veliko prostora za shranjevanje pred in za kokpitom je čoln Delsyk Nifty 385 nepotopljiv. Njegovo varnost in nepotopljivost je potrdil neodvisen, priznan in uradno imenovan strokovnjak za celinska in obalna območja s testom, opravljenim v realnih razmerah.

Obodne reševalne vrvi, gumijaste vrvi na krovu in mreže na krovu dopolnjujejo vsestransko odlične lastnosti plovila Delsyk Nifty 385.

Kajak po ugodni ceni in popolnoma opremljen, z opcijskim izvlečnim krmilom. Ker gre za evropski izdelek, izdelan na Češkem, sta zagotovljeni tudi garancija in dobava rezervnih delov.