Skip to content

Delsyk Design

Salish

Sališi so veliko pleme prvih narodov na severozahodu Združenih držav in v sosednji Kanadi okoli otoka Vancouver. Sališi so znani po svoji pomorski tradiciji in kanujih, s katerimi so prepotovali dolge razdalje na tisoče kilometrov vzdolž zahodne obale Severne Amerike. Delsyk Design Salish, nadaljuje izjemne vozne lastnosti, kanuji svojih soimenjakov brezhibno.

Tehnični podatki

Širina: 76 cm

Dolžina: 450 cm

Cockpit: 108 x 43 cm

Teža: 315 kg

Skladiščni prostor stern: 72 L

Standardne barve

Dvojni kajak svetovno priznanega oblikovalca Mika Neckarja, novi Delsyk Salish, kompakten dvomestni popolnoma opremljen kajak, narejen v Evropi, za vaše vsakodnevne dogodivščine in sproščeno doživljanje rekreativnega sveta vode.

Salish je popolnoma opremljen in ponuja prostor za noge veslačev do 2 metra.

Salish je zaradi visoke začetne stabilnosti in izjemno stabilnega razmerja med dolžino in širino primeren za veslače začetnike.

Zaradi udobnega U-okvirja na več vpetjih z zmernim skokom kobilice je Delsyk Salish zelo stabilen in varen. Ne glede na to, ali gre za reko, jezera ali vikend izlete ob obali v bližini obale, vam Delsyk Salish omogoča sproščeno varno uživanje, bodisi pri opazovanju divjih živali in fotografiranju bodisi pri sprostitvi v dvoje, z majhnim otrokom ali v dvoje s psom.

Ergonomski, nastavljivi in udobni sedeži v naklonu in višini sedala in naslona, od katerih je zadnji celo premičen v čolnu, da ga lahko po potrebi uporabljate kot velikega, vodotesen prostor za shranjevanje in številne možnosti montaže na palubi, naredijo Delsyk Salish idealnega sopotnika, za majhen vsakdanji pobeg po službi, do potovanja s prtljago čez čas. Zaradi majhne teže in kompaktnih dimenzij je Salish idealen za širok spekter uporabe. Velika zadnja klop z drsnim sedežem, ki se pomika naprej, in otroški sedež, ki ga je mogoče enostavno namestiti, omogočata tudi prevoz manjših otrok ali celo psov do srednje velikosti.

Delsyk Salish je izdelan iz izjemno trpežnega polietilena z dolgo življenjsko dobo in zagotavlja dolga leta prijetnega veslanja tudi v težkih razmerah na rekah in jezerih. Širina 76 cm nudi tako začetnikom kot naprednim veslačem izjemno visoko stabilnost pri prevračanju in mirno veslanje.

Prostorna kokpita z oblazinjenimi stegenskimi oporami zagotavljata varen oprijem v veslu Delsyk Salish in odličen prenos moči v vzdolžni osi pri sidranju. Pedala za noge lahko med sedenjem v čolnu popolnoma prilagodite veslaču. Vstopanje in izstopanje iz čolna je zaradi velikih loput zelo enostavno.

Zaradi vodotesnih pregrad za kokpitom je čoln Delsyk Salish nepotopljiv. To je potrdil neodvisen, priznan in uradno imenovan strokovnjak za celinska in obalna območja s testom, opravljenim v realnih razmerah. Zadaj je dovolj prostora za vikend prtljago ali fotografsko opremo.

Obodne reševalne vrvi, gumijaste vrvi na krovu in mrežice na krovu dopolnjujejo vsestransko odlične lastnosti plovila Delsyk Salish.

Kajak po ugodni ceni in popolnoma opremljen iz evropske proizvodnje in kot je znano pri Delsyku, že opremljen z pripravljenim izvlečnim krmilom.