Dragi veslaški prijatelj,

Za vse kajakaške navdušence imamo razburljivo obvestilo! Roto, vodilni proizvajalec kajakov v Evropi, uvaja poseben program za spodbujanje okoljske trajnosti in ponuja veliko ponudbo našim cenjenim strankam.

Ali ste vedeli, da je mogoče stare in poškodovane kajake reciklirati in predelati v povsem nove?

Pri ROTO verjamemo v odgovorno proizvodnjo in zmanjševanje ogljičnega odtisa. Zato smo uvedli program recikliranja kajakov. Takole deluje:
1. Vse stare ali poškodovane kajake vrnite proizvajalcu ROTO.
2. Naša ekipa bo skrbno reciklirala materiale in izdelala nove kajake in kanuje iz recikliranega materiala.
3. S sodelovanjem v tem programu ne boste le prispevali k čistejšemu okolju, temveč boste prejeli še dodatnih 7% popusta pri nakupu novih Roto kajakov ali kanujev.

Zakaj izbrati ROTO kajake?
– RotoAttivo in Delsyk sta kakovostna in trpežna kajaka/kanuja iz recikliranega materiala, ki ju testira in promovira svetovni, evropski in olimpijski prvak Benjamin Savšek
– Na razstavi Paddle Sport v Strasbourgu so kanuji RotoAttivo iz reciklirane plastike prejeli NAGRADO PADDLE SPORTS IZDELKI LETA https://www.thepaddlesportshow.com/new-paddle-sports-show-2022-roto-attivo-canadier-2w-fishing-pecycled/
– Naši kajaki in kanuji so zasnovani za zmogljivost, udobje in varnost.
– Z vračanjem starih kajakov/kanujev s trga in nakupom novih kajakov/kanujev iz recikliranega polietilena podpirate trajnostne in okolju prijazne prakse.

Ne zamudite te neverjetne priložnosti, da nadgradite svojo zbirko kajakašev in kanujev ter hkrati pozitivno vplivate na okolje. Vrnite svoje stare kajake in kanuje v ROTO do 1.3.2024 in pridobite dodatnih 7% popusta pri nakupu novih kajakov ali kanujev Roto.

Za več informacij o programu recikliranja kajakov ali naročilo obiščite www.rotoAttivo.eu ali nas kontaktirajte na kayak@roto.si

Hvala, ker ste del skupnosti ROTO in nam pomagate ustvarjati bolj zeleno prihodnost.
Lep pozdrav,

Ekipa ROTO

Recommended Posts