ROTO SIT ON TOP otroški

ROTO SIT ON TOP OTROŠKI

Kajak je narejen za otroke, vendar zagotovo ni le plavajoča igrača. S tem kajakom lahko otroci pridobijo izkušnje na marnih vodah in lahkih rekah, tako da se naučijo osnov veslanja in spretnosti na kajaku. Ima zmogljivost in značilnosti odraslih čolnov, v prav zapakirane velikosti, ki jo lahko otrok fizično obvladuje. Kajak vzdržuje ravno pot in se hitro odzove na vesla za spremembo smeri, zato ga je užitek veslati.

Najpomembnejša značilnost kajaka je, da je med veslačema precejšnja razdalja, s tem je zadnjemu veslaču dano dovolj prostora za popolno vožnjo, ne da bi ga skrbelo, da bo njegovo veslo udarilo v veslo sprednjega veslača. Trup kajaka je oblikovan tako, da lahko oba veslača uživata v popolnem gibu vesla, ne da bi udarila veslo ob lupino kajaka.
Številni nastavki služijo kot pritrdilne točke za opremo, vrvi itd. 8 palčni pokrov na navoj na sprednji strani je vodotesen in je idealen za predmete, ki jih je potrebno varno shraniti. Vsak od veslačev ima tudi držalo za veslo, kot tudi držalo za pijačo.

OSNOVNI PODATKI

Na voljo v rumeni, oranžni, zeleni, modri in pink barvi.

rotoATTIVO

Puconci 12
9201 Puconci
Slovenija

tel.: +386 (0)2 52 52 178
e-mail: kayak@roto.si

 

Instagram     Facebook     LinkedIn     YouTube    
All images published on the ROTO ATTIVO website are symbolic.